Op zaterdag 16 december vieren we om 16:00 met elkaar de geboorte van Jezus; KinderKerst! Jij bent van harte welkom!

We hebben: 

  • Opvang voor baby’s en peuters
  • Een vrolijk kinderprogramma voor groep 1 t/m 6
  • Een spetterend Kerstprogramma voor groep 7, 8 en brugklas 

Na afloop hebben we een gezellig samenzijn met een hotdog en drinken.

Klik hier om je (gratis) kaarten te reserveren. 

Hieronder zie je een impressie van Kinderkerst 2022.

Opvang voor baby’s en peuters

Er zal een ervaren team klaar staan om de allerjongsten op te vangen. Lekker spelen en heel veel aandacht staan centraal. Mocht je kindje onrustig zijn tijdens de dienst, dan kunnen we je oproepen via onze buzzers.

Groep 1 t/m 6

Samen met Ben Boeijend, Professor Fer. Strooid en Bee duiken we het Kerstverhaal in. Zij nemen ons mee naar verschillende plekken in het Kerstverhaal. Tussen de verschillende scènes zullen we ook een hoop gaan zingen. Wil je alvast oefenen met de liedjes zodat je keihard mee kunt zingen? Klik dan hier voor de video en hier voor de audio.

We zitten in onze grote zaal en (groot)ouders zijn van harte welkom. 

Groep 7, 8 en brugklas 

Tijdens ons programma voor groep 7, 8 en de brugklas gaan we veel zingen met elkaar. Ook zullen we horen over de betekenis van Kerst en natuurlijk zal er ook ruimte zijn voor een hoop plezier.

Dit programma vindt plaats in onze jongerenruimte. Ouders mogen eventueel aanwezig zijn als er plek is. Ze kunnen ook in onze hal wachten tijdens het programma. 

Kerstnachtdiensten

Op zaterdag 23 en zondag 24 december hebben we onze Kerstnachtdiensten voor jongeren en volwassenen. Klik hier om te reserveren voor de Kerstnachtdiensten. 

Meerkids op zondag

Ook na Kinderkerst zijn kinderen natuurlijk welkom terug te komen. We hebben elke zondag aparte kinderprogramma’s aansluitend bij verschillende leeftijdsgroepen. 

Op zondag 24 december hebben we ’s ochtends geen dienst. Op zondag 17 en 31 december én natuurlijk elke zondag in het nieuwe jaar ben je van harte welkom. Benieuwd hoe het er op een zondag bij ons aan toe gaat? Klik dan hier.